2012. augusztus 29., szerda

A trónok harca összes szexjelenete egy videóban! (+18)


George R. R. Martin megírta a A tűz és jég dala-sorozatot, aminek 1996-ban megjelent első kötete, A trónok harca annyira népszerű lett, hogy az egész sorozatot így nevezzük már. A remek fantasyból az HBO készít sorozatot, eddig két évad ment le. 

A sorozatot, így a könyvet is, elég sokat támadják az erősazkosságáért, és azért, ahogy megjeleníti a férfi és női szerepeket: a férfiak folyamatosan nőket dugnak meg hatalmi helyzetüket kihasználva. Ha az itt látható videót megnézi valaki, érteni a kritika lényegét. A nők alárendelt szereplők, akikkel a férfiak bármit megtehetnek.

Az eredetileg trilógiának tervezett Jég és tűz dala-regényciklusból eddig öt kötet jelent meg, amiből magyarul olvasható: a Trónok harca, a Királyok csatája, a Kardok vihara és a Varjak lakomája, a Sárkányok tánca. Martin regényciklus szerzője tizedikként csatlakozott azon írók sorába, akik már több mint egymillió Kindle e-könyvet adtak el. 

A trónok harca összes szexjelenetét és meztelenkedését összegyűjtötték egy 16 perces videóban. A Saturday night Live kifigurázta a sok meztelenkedést: szerintük egy 13 éves, csöcsrajongó fiú írja a forgatókönyvet. 

 Figyelem, a videóban tényleg csak szex van!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése